Badebassiner

Det er sommer, solen skinner, og det er varmt. Hvad er mere oplagt end en tur i et af mange lækre badebassiner der findes på markedet? Med et badebassin i haven har du altid en kølende dukkert ved hånden.

De fås i flere forskellige former og størrelser. Der er de helt små til de mindste børn, der kan sidde og fornøje sig i sådan et både indendørs og udendørs. Alle badebassiner varierer i højden, så du kan finde et, der passer netop dig eller din families behov. Nogle badebassiner har for eksempel kun en højde på 30 cm., mens andre er over 100 cm. Derfor rumme de forskellige badebassiner også forskellige antal liter.

 

Man kan selv bestemme, hvor meget man vil gøre ud af badebassiner. Man kan få et basis bassin, der opfylder behovet om at blive kølet ned på en varm sommerdag – og så er der de mere opgraderede med pumper og stiger. Badebassiner kan fås med for eksempel fast kant i form af en stålramme – eller man kan vælge at købe et uden. Man kan få de helt standard badebassiner i en blå farve eller man kan – som oftest til børn – vælge et med mønstre og figurer.

 

Derudover kan man få badebassiner i flere forskellige størrelser, alt efter hvor mange personer, der skal kunne være i det. Måske er det bare familiens mindste, måske er det dig selv, eller måske er det hele familien. Nogle badebassiner fås for eksempel også med LED-lys, så bassinet kan skifte farve. Man kan også få badebassiner i imiteret træ for et anderledes, rustik og sydlandsk look.

 

Man kan også vælge at gå all-in på sit badebassin med en spapool. Sådan et indeholder en massage-funktion med beroligende bobler og en anden funktion med en dyb massage.

 

Badebassiner kan bruges af alle aldre, og er en unik mulighed for både leg og afslapning. Køb noget legetøj til dit badebassin og forvandl det til ren vandsjov for børnene. Eller hop i det kølende vand en varm sommerdag og nyd afslapningen.

 

Badebassiner kan købes mange steder: De fleste større supermarkeder, byggemarkeder og legetøjskæder har dem, og alt efter hvor meget udstyr, der skal medfølge, og hvor store badebassiner, man er på udkig efter, afhænger prisen heraf. Det er muligt at finde dem i både den billige og den dyre ende.

 

Badebassiner er en oplagt investering til haven: Det vil glæde både børn og voksne, der kan få masser af timer til at gå i bassinet, og det vil glæde de voksne, der kan hoppe en tur i bassinet, hvad enten det er for at køle af og få en pause fra solens varme stråle, eller om det er for at slappe af og nyde vægtløsheden i vandet.

 

Nogle kan også have langt til stranden og har måske ikke mulighed for at komme på ture for børn med vandmuligheder? På de dage hvor solen rigtig er fremme, kan behovet for en kold og frisk dukkert være stort hos både børn og voksne. Her er det helt oplagt med et havebassin i haven som til enhver tid er tilgængeligt og som bare venter på at blive brugt. Og hvis man er i tvivl om vedligeholdelse af sit bassin, kan man heldigvis få masser af råd og vejledning på nettet, og derudover findes der en masse udstyr til at klare netop dette.

badebassiner
Badebassiner er nemmere end en strandtur

Et badebassin er et køb, man kan have glæde af massevis af gange, og som vil gøre godt for både store og små. Der kan komme mange fornøjelige timer ud af at have sådan et i haven.